Tantra odense hvad er tantra massage

tantra odense hvad er tantra massage

5. 5. - Grunden til, at jeg gjorde det, var, at tantra-massage nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor Evnen til at kunne føle ind og mærke tydeligt, hvordan kvinden har det, og evnen til at mærke præcist, hvad det er hun har brug for i sin proces lige nu.누락된 검색어: odense. Thine er uddannet Tao Trantra Massør men har gennem nogle år udviklet tantra formen; tantra healingmassage. At blande healingmassage og tantra gav rigtig god mening for mig da jeg allerede havde set hvad healingmassage kan hjælpe mennesker med. Jeg tog derfor hendes uddannelse Tantric Healing Touch massør. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde - du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen på de to oplevelser er, hvis du er i tvivl. Hvis du er.

Mand søger mand sex med kvinder

At jeg ikke prøver at "fixe" hendes problemer, men støtter hende fuldt ud i sin egen proces. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Men der er en vej til alle, og en spændende rejse der venter på os. Jeg tog derfor hendes uddannelse Tantric Healing Touch massør uddannelse, og lige siden har jeg været optaget af tantra massage som en terapiform til at arbejde med vores seksualitet og sensualite.

tantra odense hvad er tantra massage

Denne fredag afholder jeg igen et lille kursus i tantra massage. Det er for par og singler og alle er velkommen. Jeg har det seneste år afholdt ti kurser. Selve massagen er en 2 timers helkrop oliemassage med æteriske olier og afslappende musik, som løsner seksuelle blokeringer og spændinger, samt styrker Mobil ; Værdibevis udløber ; Ved køb af 1 deal massage udstedes 1 rabatkort efter endt behandling; Dealen kan kun indløses i Odense; Max. TANTRA INTENSIV KURSUS I ODENSE. Tantrakurset afholdes hver mandag kl. Lærerere: Richard Løvlund og Adriana Luptakova (på Engelsk). Det Intensive Tantrakursus er et systematisk og fuldstændigt kursus, der et for et viser det moderne menneske tantraens mysterier. Kurset indeholder yogapraksis...Tantra Massage